050 – 309 07 66 info@adviesbureaumeijer.nl

Werkwijze

Vragen

De ontwikkelingen op financieel gebied gaan erg snel en zijn niet altijd eenvoudig bij te houden. Wel zult u zich, bij al deze veranderingen, steevast de vraag stellen “ Wat betekent dit voor mij of mijn gezin ?!”

Niet alleen op financieel gebied, maar ook als het gaat om uw schadeverzekeringen. Schade bijvoorbeeld aan uw auto is op zich al vervelend genoeg en u zult zich afvragen: “Wat moet ik nu doen ?!”

Wat kunt u van ons verwachten

Het is ons werk om de ontwikkelingen op financieel gebied nauwgezet te volgen en onze actuele kennis op peil te houden. Dat hoeft u niet te doen. Wij vertalen deze veranderingen naar uw specifieke financiële situatie en toetsen de eventueel al door u genomen financiële voorzieningen. Vervolgens geven wij u, op basis van uw klantprofiel, ons deskundige advies op welke wijze u uw financiële doelstellingen kunt realiseren. De financiële bijsluiter kan hier ook goed bij helpen (klik hier voor meer informatie).

Op het moment dat u uw keuze heeft gemaakt, assisteren wij u bij het sluiten van de noodzakelijke overeenkomsten met de betreffende financiële instelling. Tijdens het beheren van uw polissen of hypotheek kunt u met uw vragen bij ons terecht . Hebt u vragen aan de financiële instelling of wilt u uw polissen of hypotheek wijzigen dan verzorgen wij dit uiteraard voor u. Wilt u meer weten, klik dan hier voor onze financiële vergelijkskaarten.

Tot slot informeren wij u graag over de inhoud van onze dienstverlening en de hieraan verbonden kosten. In de onderstaande dienstverleningsdocumenten vindt u een indicatie.

Vergelijkingskaarten

Bent u niet tevreden?

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om zo zorgvuldig mogelijk te werken. Toch kan er ook wel eens iets fout gaan. Dan is het erg belangrijk ons zo snel mogelijk te laten weten, dat u niet tevreden bent. Wanneer u hier klikt, wordt u uitgebreid geïnformeerd welke mogelijkheden hiervoor openstaan.

Persoonlijk advies?

Bel direct:

(050) 309 07 66

 

Adresgegevens:

Zuster Michielsenstraat 1
9305 TK Roderesch
M. 06 – 218 28 769
info@adviesbureaumeijer.nl

KvK nummer: 04077380
KiFiD aansluitnummer: 300.012449
AFM Vergunningnummer: 12016941