050 – 309 07 66 info@adviesbureaumeijer.nl

Links

Autoriteit Finaciele markten (AFM)

De AFM heeft een aantal folders voor je gemaakt. In deze folder staan stappenplannen die je helpen bij het nemen van financiële beslissingen.De folders zijn hier te downloaden.

Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid)

Welkom bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Het onafhankelijke loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Geldwaardering.nl is een site voor en door consumenten

De site is een initiatief van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) in samenwerking met zeven ondersteunende partijen.

Stichting Keurmerk Wonen Keurmerk Wonen

De nummer 1 in belangenbehartiging, staat aan uw kant als het om wonen gaat? Zij kent GEEN LIDMAATSCHAP, is onafhankelijk en VERKOOPT GEEN PRODUCTEN.

Nederlandse Overheid

De website Overheid.nl is de kortste weg naar overheidsinformatie. Deze website is de eenvoudige en betrouwbare toegang tot alle informatie van de Nederlandse overheid op internet.

Stichting Bureau Krediet Registratie Bureau Krediet Registratie

Kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland.

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting

Het NIBUD informeert en adviseert u over allerlei geldzaken. Door u informatie en tips te geven op deze website, maar ook door diverse boeken en brochures uit te geven, die u via deze site kunt bestellen.

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten

Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) zet zich in voor verbetering van woon- en leefkwaliteit.

Belastingdienst

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Nationale hypotheek garantie

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro’s per jaar.

Kwaliteitslabel Nationaal Woonpakket

Financieel Adviesbureau Mr. G.J. Meijer maakt bij het uitbrengen van een hypotheekadvies gebruik van het Nationaal Woonpakket. Software waarmee aanbiedingen van praktisch elke bank of verzekeringsmaatschappij naast elkaar kunnen worden gezet.